News

Temptation Island Duitsland: dit zijn de officiële koppels die hun liefde gaan testen

Temptation Island Nederland is alweer een tijdje afgelopen. Kan jij geen genoeg krijgen van alle drama? Dan kan jij binnenkort ook Temptation Island in Duitsland volgen. De koppels zijn bekend gemaakt en wij stellen ze even aan je voor.

De koppels van Temptation Island Duitsland

Marlisa (31) & Fabio (26)

Het eerste koppel is Marlisa en Fabio. De twee komen uit Berlijn en zijn sinds 2019 samen. Het stel heeft een open relatie. Dit houdt in dat beide partijen seks mogen hebben met anderen. Vooral Fabio maakt hier gebruik van en hij gaat regelmatig naar seksfeesten. Zo lang het one night stands zijn en er geen gevoel bij komt kijken vinden ze het beiden goed. Toch vraagt Marlisa zich af of haar vriend de verleiding kan weerstaan. "Ik wil weten of Fabio echt van me houdt en of hij de verleiding kan weerstaan. Aangezien ik al 31 jaar oud ben, heb ik geen zin om mijn tijd te verspillen als het niet de man van mijn leven is", vertelt Marlisa. 

Sabine (28) & Mike (28)

Sabine en Mike komen uit Heilbronn en zijn sinds 2017 samen. De twee zijn al eerder bij elkaar geweest in hun jeugd. Na een lange break hebben ze elkaar weer helemaal gevonden. Mike maakte het in hun jeugd een keer uit en daarom twijfelt Sabine over hun relatie. "Wat als ik nog steeds niet genoeg voor hem ben, en hij het nog steeds wil uitleven?", vraagt zij zich af. Mike wil juist laten zien dat Sabine de ware voor hem is. Zijn ze voor elkaar gemaakt? Het stel komt er snel genoeg achter op Temptation Island.

Alicia (26) & Yasin (29)

Alicia en Yasin doen mee voor het avontuur. De lovers zijn sinds 2018 samen en ze willen hun relatie testen. De twee horen bij elkaar en dat willen ze bewijzen. "Ik ben een heel extravert persoon die altijd in de stemming is voor nieuwe uitdagingen en avonturen”, vertelt Alicia. Zullen ze dit avontuur onderschatten of is hun relatie sterk genoeg?

Meike (29) & Marcus (35)

Het laatste koppel is Meike en Marcus. Meike deed al eerder mee aan The Bachelor, na deze deelname leerde zij Marcus kennen. Hun relatie ging niet zonder slag of stoot. Toen de twee een break namen deed Meike opnieuw mee aan een datingshow, namelijk Bachelor in Paradise. De mooie brunette vertelt dat zij het lastig vindt om zich te binden. "Ik denk altijd dat ik wat beters ga vinden", licht ze toe. Tijdens Temptation Island wil het stel er achter komen of ze de ware zijn voor elkaar. Na het programma durven ze misschien wel de volgende stap te nemen, of ze gaan beiden hun eigen weg. Wat gaat het worden? We'll see!

Lees ook:

Rick en Annelien stoppen met Temptation Island (en dit zijn hun opvolgers)

Temptation Island USA wordt steeds heter, het eerste trio in een feit!

VIDEO: Het kampvuur van 'Debrah', zo ging dat eraan toe

Bron: lovereality.nl, rtl.de | Beeld: RTL
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved