Mooie eyeliners

Beauty door Redactie

Eyeliner is een van de meest nuttige schoonheidsproducten. Je kunt verschillende stijlen en looks creëren door slechts twee simpele lijnen. Voor de een is het eenvoudiger dan de ander, uiteindelijk is het gewoon een kwestie van oefenen.

Naarmate je het vaker doet, schud je dat strakke lijntje binnen no time uit je losse pols. Hieronder heb ik de mooiste looks in combinatie met eyeliner op een rijtje gezet, ze hebben elk een ander effect bereikt en zien er stuk voor stuk super uit!

'Morning After' (Lacoste), een smokey look. Op het ooglid hebben ze eyeliner aangebracht en ondern het oog donkere oogschaduw. Inplaats van donkere oogschaduw kun je ook voor een donkerkleurig oogpotlood kiezen en deze een beetje vervagen om hetzelfde effect te krijgen.

'Precise Underneath' (Yigel Azrouel), door eyliner rondom het oog aan te brengen creër je grote, opvallende ogen.

'The Wing's The Thing', (Libertine). Je ziet hier een soort van vleugeltje dat met eyeliner isgecreëerd. Probeer eens inplaats van zwarte eyeliner, blauwe eyeliner dit maakt je ogen helderder.

'True Romance' (DKNY), eyeliner aan de onderkant van het oog en een dikke, vette lijn op het ooglid creërt een Amy Winehouse look.

'Goddess in Taupe' (Carlos Miele). Een dramatische look, die toch in evenwicht is door het licht en donker contrast. De witte eyeliner in het binnenste van haar ooglid en het lichtgrijze aan de onderzijde van haar wenkbrauw maakt het een rustig en op elkaar afgestemd geheel.

Hoe breng je eyeliner op?

 

 

door Danique