News

Wow: Temptation-Channah en Quentin willen verhuizen naar Curaçao

Het Tempa-koppel Quentin en Channah geniet al een tijdje op het heerlijke, zonnige eiland. Het leverde wel wat kritiek op (lees hier: Temptation-Channah en Quentin zijn op vakantie op Curaçao en iedereen is not amused). Maar het stel zit er nog wel even lekker. Het lijkt er zelfs op dat ze naar het zonnige eiland willen verhuizen!

Gaan Channah en Quentin van Temptation Island verhuizen naar Curaçao?

Channah en Quentin denken over een zonnige toekomst op Curacao. Quentin plaatst namelijk in zijn story op Instagram: ‘Vaak mezelf afgevraagd wat ik eigenlijk in Nederland doe.. Time to make that change.’ Ook Channah plaatst een foto van zichzelf bij de gekleurde huisjes in Willemstad. “Altijd als ik in Willemstad ben, wil ik toch weer even deze foto op de brug. De gekleurde huisjes blijf ik het aller leukste vinden! Quen en ik hadden het er vandaag over, als we hier zouden wonen welke kleur we ons huis dan zouden verven. Welke kleur zouden jullie kiezen?”

Reden om te verhuizen

Het speelt ook wel mee dat Quentin een dochtertje heeft (uit een eerdere relatie) die op Curaçao woont. Gaan we de Temptation-stars nog wel in Nederland zien of gaan ze over ene tijdje verhuizen naar het zonnige Curaçao?

Quentin Instagram

Zie ook:

Monica Geuze blijkt al twee borstvergrotingen te hebben gehad: "Ik was echt niet blij"

Bron: Love Reality | Beeld: Brunopress
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved