Fashion

Het blauwe blazertje op 5 manieren

Blazertjes zijn hot; zo ook het preppy blauwe exemplaar. Ik laat je zien hoe je dit jasje op vijf verschillende manieren kunt combineren.

Dit is mijn favoriete outfit: het blazertje gecombineerd met een opgerolde boyfriend jeans, een basic top, grote sjaal en coole leren enkellaarsjes. Dit is vooral heel hip maar toch goed voor overdag, maar ook ’s avonds.

Een zomerjurkje kun je zo ook heel goed aan op wat koudere dagen. Hier met blote benen, maar met een legging kan het ook. Laarzen maken het stoerder én comfortabel. Het petje maakt het helemaal af!

Dit is perfect voor school: lekker preppy. Het jasje wordt gecombineerd met een polo, strakke tregging en stoere, comfortabele laarzen. Het kraagje omhoog maakt het een beetje kak, if you like.

Wauw, supervrouwelijk! Draag de blazer bij een wide-leg jeans, het liefst een hele donkere. De witte bloes, de hoge pumps én het lange losse haar maken het af.

Erg mooi voor in het weekend is deze combi, met een driekwart broek, open-toe shoeboots (een combi tussen een pump en een laarsje) en een grote canvas tas.

Foto's: Rugby.com

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved