Lancôme vibrerende foundation

Beauty door Redactie

Zowel Maybelline als Lancôme kwamen eerder dit jaar met de vibrerende mascara. Op het gebied van trillende make-up breidt Lancôme het assortiment uit, het merk lanceert namelijk een vibrerende foundation!

De vibrerende foundation vibreert wel 7000 keer per minuut. Het idee achter de vibratie is dat door de microvibraties de foundation soepeler en mooier opgebracht kan worden.

Maar hoe werkt dit nu eigenlijk?

Foundation is vaak onhandig op te brengen, aangezien het lastig is om de foundation mooi en egaal uit te smeren. Door het nieuwe design, wordt er genoeg poeder opgenomen zodat het overtollige poeder niet in de rondte vliegt en als een veel te dikke laag op je gezicht belandt. De applicator kun je ook wassen.

Het opbrengen van de foundation is heel easy. Je hoeft alleen maar op de knop te drukken en de spons begint te trillen. De foundation brengt meteen gelijkmatig en soepel aan, waardoor je een lichte tot middelmatige dekking creëert. Het geeft de huid een mooie glans zonder dat het te glimmend is. Het belangrijkste van de foundation is dat het je huid nog laat zien en niet ervoor zorgt dat je huid als een verpakt maskertje zit verstopt.

Helaas is foundation nu alleen nog Amerika te koop, maar zal hoogstwaarschijnlijk binnenkort ook in Nederland verkrijgbaar zijn. De foundation kost € 32,50 en is op Lancome-usa.com te koop. Wij zijn benieuwd!

door Danique