News

Neflix film: dit is de officiële trailer van Just Say Yes

Na al die maanden thuiszitten heb jij vast heel Netflix al gezien. Gelukkig komt er vanaf 2 april een nieuwe film bij! Just Say Yes is een Nederlandse romcom over de romantische Lotte. Ze zou eigelijk trouwen, maar het gaat helemaal mis. Kijk snel verder voor de officiële trailer!

Just Say Yes de trailer

Just Say Yes is een Nederlandse romcom over Lotte (gespeeld door Yolanthe Cabau). Lotte is haar hele leven al bezig om de perfecte bruiloft te plannen. Maar als het grote moment daar is blaas haar verloofde (gespeeld door Juvat Westendorp) de hele bruiloft af. Dit doet hij live op televisie. Pijnlijk! Na veel liefdesverdriet komt Lotte haar nieuwe collega tegen (gespeeld door Jim Bakkum) en langzaam bloeit de liefde tussen hun op. Ondertussen is zij bezig haar carrière een boost te geven. Als klap op de vuurpijl is de influencer zus van Lotte verloofd. Zij gaat binnenkort wél trouwen, met de baas van Lotte… Hoe zal dit allemaal aflopen?

Netflix-film

Het bijzondere aan deze film is dat hij niet in de biosscoop komt te draaien. De film komt alleen op Netflix te staan. Eerder lieten wij al een sneakpeak zien van de trailer, maar de hele trailer is nu ook officieel uit. Bekijk hem hieronder!

Bekende acteurs

In de trailer zien we verschillende bekende Nederlanders terug. Onder andere Jim Bakkum, Nienke Plas Josylvio en Pip Pellens zijn terug te zien in de trailer. Als je de trailer mag geloven is Just Say Yes een heerlijk typische Nederlandse feel good film.

 

 

Must reads 👀