Lifestyle

De meest extreme ASMR-video’s zodat jij helemaal tot rust komt

Soms, heel soms, heb je even afleiding nodig. Je huiswerk stapelt zich maar op en je moet daarnaast nog honderdduizend dingen doen. Wat een ellende. Je ziet door de bomen het bos niet meer en dan heb je even iets nodig waar jij volledig door ontspant. Vind je het soms ook zo fijn om naar regendruppels te luisteren? Dan is ASMR zeker iets voor jou. Dit zijn de meest extreme ASMR-video’s die jij ooit mee zult maken.

ASMR is de afkorting voor Autonomous Sensory Meridian Response. Het is een tintelend gevoel dat bij je hoofd begint en langs je ruggenmerg door je hele lichaam verspreid wordt. Dit is zo ontzettend rustgevend dat mensen niet meer zonder kunnen. Via ASMR krijg je prikkels binnen door zowel naar beelden te kijken en naar geluid te luisteren. Daarnaast wordt het nog versterkt door bijvoorbeeld massage en dan heb je echt optimaal resultaat. Wil je nog meer informatie over deze alternatieve manier van ontspanning? Lees dan even dit artikel. 

Love to watch: dit zijn de meest relaxte ASMR-video’s 

Vind je het fijn om te luisteren hoe een jonge dame jou kusjes geeft en woordjes in je oor fluistert? Dan moet je misschien deze video aanklikken. Het is misschien een beetje vreemd, maar als je hier van ontspant, houdt niemand je tegen.

Must reads 👀