Beauty

Nars make-up collectie

Deze lente komt make-upmerk Nars met een nieuwe collectie. Voor degenen die nog niet bekend zijn met Nars, vertel ik er graag wat over!

De Nars make up lijn is bedacht door Francois Nars. Hij wil de vrouw achter de make-up laten zien in plaats van dat de vrouw verborgen zit door de make-up. Daarom kwam hij met zijn eigen merk Nars, niet alleen in de modellenwereld maar ook in de acteerwereld houden ze erg veel van de make-up lijn van Nars omdat hij producten creeert die perfect blijven zitten.

Orgasm lipgloss €25. Peachy pink met glinstering, een sexy glans en een pure kleur. Het heeft een handige applicator en is ideaal voor over je eigen lipkleur.

Sheer matte Foundation Barcelona €39,-. Deze foundation verbetert de helderheid van de huid, het geeft glans en textuur. Voor normale tot vette huid types.

Larger then life lengthening mascara €26,-. Rijke, diepe, zwarte mascara met uitbundige effecten. Hij droogt snel, zonder vlekken of klonten. Nars Larger Than Life mascara's geven je ogen extra lange wimpers en zorgt voor een goede scheiding tussen je wimpers.

Kuala lumpur duo eyeshadow €34,-. Twee mooie kleurtjes in één doosje!

Ook kun je natuurlijk een kijkje nemen op de website voor de andere collecties!

Je kunt de collectie kopen in diverse Sephora's in V&D of bij Skin Cosmetics in de Runstraat in Amsterdam.

Door Shelley

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved