Test: trillende mascara’s

Beauty door Redactie

Trillende mascara’s zijn nog vrij nieuw in beautyland. Ze zien er futuristisch uit en je kunt er mooie reclamespotjes mee maken, maar wérken ze ook echt? Twee Girlscene members testten ze uit voor jullie.

Floor testte Lancome ôscillation, € 35,40

“Ik had hoge verwachtingen van deze mascara. Mijn wimpers zijn kort en niets maakt ze echt mooi lang. Tijd voor de Lancome ôscillation oftewel de “trillende mascara”. Je moet continu op een knopje in de dop drukken, wil de mascara trillen. Dat is in het begin erg wennen, maar je krijgt er een prachtig resultaat van! Mijn wimpers zijn mooi lang en goed gescheiden. Misschien zelfs té, ik mis de volume een beetje. Maar al met al is deze mascara zeker zijn geld waard. Hij maakt al mijn verwachtingen waar. Ondanks het minpuntje (het was fijner geweest als het knopje aan en uit kon) krijgt deze mascara van mij een dikke 8.5!"

Voor & Na

Jolien testte Maybelline Pulse Perfection, € 18,99

"Ik vind dit de beste mascara die ik ooit gehad heb. Hij is in het begin heel erg wennen, maar nu wil ik echt geen andere meer. Qua borsteltje lijkt hij heel erg op de vorige mascara van Maybelline, de Define-A-Lash, alleen het verschil is dat hij minder flexibel is. Aan de zijkant van de dop zit een knopje, en als je daar op drukt begint hij met trillen. Je moet deze wel inhouden anders stopt hij er meteen mee. Dit vond ik op het begin lastig omdat je en het knopje vast moest houden en tegelijkertijd je mascara op aan het brengen bent. Na een tijdje ben je hier aan gewend en stoor je je er niet meer aan. De mascara zelf vind ik echt helemaal goed: hij smeert fijn en je kan met het puntje ook goed in de hoekjes komen. Ik vind de vibraties zelf heel erg fijn, ik heb echt het idee dat hij zo de wimperhaartjes beter scheidt. Vooral als je er ook zigzaggend doorheen gaat. Hij klontert helemaal niet. Als je 1 keer met je borsteltje erdoorheen gaat zie je al meteen duidelijk verschil. Bij mij vooral omdat ik ook nog eens blonde wimperhaartjes heb. Na 2 lagen heb je al super veel volume zonder klontjes; precies wat ik wil bij een mascara. Dus het is zeker een aanrader!"

Voor & Na