Beauty

Make-up van het merk Jemma Kidd

De droom van bijna elke vrouw: een inloopkast, oneindig veel kleding, schoenen en accessoires…  En niet te vergeten een persoonlijke visagist, die er elke morgen voor zorgt dat je spic en span de deur uitloopt. Dit is voor de meesten niet weggelegd, eigenlijk alleen voor de rijken onder ons. Niets te treuren, want bijna elke visagist komt tegenwoordig wel met een eigen lijn.

Zo ook Jemma Kidd, make-up artist van de veel bekende sterren. Zij zette in 2003 al een eigen beautyschool op om zo startende make-up visagisten voor te bereiden op een professionele carrière. Daarnaast kun je er ook allerlei cursussen, workshops en masterclasses volgen.

Voor de beauty-verslaafden onder ons die liever leren door te doen, heeft Jemma een make-up collectie op de markt gebracht. Genaamd: ‘Make-up school’. Alles wat je maar kunt bedenken is opgenomen in de collectie. Van metallic eyeliners in alle kleuren van de regenboog tot kwasten waarmee je de make-up aanbrengt. Of je nu een mooie nude look wilt creëren of een heftige party look, het kan allemaal. Je kunt nu zelf een glamour uiterlijk creëren door met haar poeders, crèmes en lippenstiften aan de slag te gaan.

De prijzen liggen wel wat aan de hoge kant, maar dan heb je ook wat. Een gedeelte van de collectie is op Asos.com te koop en op de site van Jemma Kidd herself kan je de gehele collectie vinden.

Jemma Kidd legt uit hoe je mooie smokey eyes maakt:

 

door Danique

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved