Beautyblogger Lauren Luke

Beauty door Redactie

Vind je het leuk om jezelf op te maken maar weet je niet precies hoe? Dan kun je nu op de site van Asos.com kijken naar Lauren Luke. Ze is bekend van haar YouTube channel, daar postte zij filmpjes over het aanbrengen van make-up.

Lauren Luke woont in Engeland en is 28 jaar oud. Vanaf 2007 plaatste ze filmpjes op YouTube om te laten zien hoe je jezelf het best kunt opmaken. op de website van Asos.com laten ze nu ook filmpjes van haar zien. Ze hebben twee filmpjes geplaatst, eentje over hoe je er overdag het best uitkunt zien en een voor als je in de avond wat leuks gaat doen. Zelf draag ik geen oogschaduw omdat ik dat persoonlijk niet mooi vind, maar zoals zij zich opmaakt... zou ik dat graag ook een keer willen!

Als je niet continu op YouTube wilt kijken, kun je ook haar How To boek: ''Look Like A Star'' kopen. Helaas niet verkrijgbaar in Nederland maar wel via amazon.com.

Ook heeft ze haar eigen make-up lijn, verkrijgbaar bij Sephora. Neem hier een kijkje voor haar make-up lijn. Leuk, leuk, leuk!

Door Shelley