Beauty

Test: Pupalash Mascara Energizer

Pupa heeft een nieuwe mascara, genaamd: ‘Pupalash Mascara Energizer’.

Iedereen droomt wel van lange en volumineuze wimpers! Er zitten bofkonten tussen die met lange wimpers geboren zijn en anderen die het met wat minder volumineuze wimpers moeten doen. Maar niet getreurd, er zijn genoeg mascara’s op de markt die voor extra volume zorgen.

Het make-up merk Pupa heeft een nieuwe mascara ontwikkeld die je wimpers een extra boost geven. De mascara belooft extra volume, krul, lengte en een extra zwarte oogopslag. Maar dit is nog niet alles…. Op langere termijn zorgt de mascara voor langere en vollere wimpers, dankzij een ‘energieconcentraat’. De mascara belooft na 30 dagen gebruik 1 mm langere wimpers. Of Pupa deze belofte waarmaakt is bij mij nog maar de vraag, ben jij ook benieuwd?

Ik wel en testte het op vriendin M. uit. ‘Het is een zacht borsteltje dat de mascara goed aanbrengt en geen vieze klontjes achterlaat. Eén laagje is niet voldoende, voor een optimaal resultaat moet je zeker nog een tweede laag aanbrengen. Daarnaast is de mascara licht geparfumeerd, maar niet storend. En de wimpers blijven lekker zacht.’

Het resultaat is erg mooi, je ziet duidelijk volume en extra nadruk op haar lange wimpers. Ze geeft Pupalash een dikke acht!

Pupalash kost € 17,95 en is te koop bij Etos en schoonheidsspecialisten. Check Pupa.nl voor alle verkooppunten bij jou in de buurt.

door Danique

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved