De mooiste nagellak bij de Fashionweek

Beauty door Redactie

Bij de Fashionweek zie je veel diversiteit in de kleuren van nagellak. Bij de ene designer zie je volledig zwart en bij de andere weer nude. Wij hebben de mooiste nagellak van de Fashionweek op een rijtje gezet.

Bij de show van Twinkle (Wenlan) droegen ze de nagellak van CND ''Dark Ruby'' met ''Super Matte'' er bovenop.

 

Een andere show die de nagellak van CND heeft gebruikt is Milly by Michelle Smith. Dit is de ''Dark Ruby'' nagellak.

Om deze runway look te krijgen moet je eerst je nagels lakken met de ''Sally Hansen'' nagellak in natte klei. Dan gebruik je kant om de zwarte nagellak erop te doen. Zo maak je de textuur op de nagel.

Deze witte nagels zijn gewassen in CND ''Copper Shimmer'' nagellak voor een eigenaardige look.

Roxanne Valinoti van CND wou een glanzende, vrouwelijke manicure creëeren. Ze heeft de kleur: Chocolate Milk gebruikt en een ''Air Dry'' bovenlaagje.

Jason Wu werd geïnspireerd door de schaduw van negatieve films. CND heeft de look gecreëert door de ''Silver Chrome Polish'', twee lagen van ''Putty'' nagellak en ''Super Matte'' toplaag te gebruiken

Max Azria creëerde een satijn, natural look. Altijd mooi, ongelakte nagels.

Als ik eerlijk ben vind ik deze tot nu toe het mooist vanwege het gouden randje. CND heeft deze look gecreëert met de ''Inkwell'' nagellak en het te toppen met ''Super Matte'' nagellak. Dan kun je de ''maan'' van je nagel (zoals te zien op het plaatje) lakken met ''Gold Chrome''.

De CND's ''Creamy Cameo'' nagellak. Erg fris!

Stoere half/mat, half/glossy nagels gemaakt door Diego Binetti. Hij heeft de CND ''Blackjack'' nagellak gebruikt. Voor de onderkant gebruikte Diego de ''Dark Ruby'' nagellak.

Met een matte rode lippenstift en glanzende rode nagellak van CND (''Rouge Red''). Gemaakt voor een klassieke look van Monique Lhuillier.

De ''Blackjack'' nagellak met ''Super Matte'' erbovenop van CND Roxanne Valinoti voor ThreeAsFour.

En welke nagellak vinden jullie het mooist?

Door Shelley

Foto's: bellasugar.com