News

Fan van Bridgerton? Je kunt nu in een kasteel overnachten (in stijl van de serie)

De kans is groot dat jij de populaire serie Bridgerton hebt gezien of er in ieder geval als iets over hebt gehoord of gelezen. De serie is in december 2020 in première gegaan en wordt sindsdien door heel veel mensen gebingewatcht. We get that. Wat een sprookje he, om in zo’n kasteel te leven? Nou, je kunt het nu in het echt beleven!

Een overnachting in een echt kasteel… Dat wil je een keer meemaken. Toch? En dat kan! In de Ardennen ligt Château de Goyet. Het château wordt gerund door Maarten Martellin en zijn vrouw, en is te huren als evenementenlocatie. Maar nu kun je er dus ook overnachten, tijdens een heus ‘Bridgerton weekend’. 

Bridgerton weekend in een kasteel

Tijdens het Bridgerton weekend waan je je in de wereld van toen: de 19e eeuw. Denk hierbij aan een high tea, een uitgebreid diner, een brunch en de bijbehorende kostuums. Er is keuze uit 30.000 kostuums, dus daar zit er vast wel eentje tussen waar jij het weekend in door zou willen brengen. 

Een weekend verblijven in Château de Goyet kost 250 euro per persoon. Dat bedrag is inclusief de bovengenoemde activiteiten. Wanneer het Bridgerton weekend precies plaats gaat vinden is nog de vraag. Maar je kunt je wel alvast inschrijven via: info@chateau-goyet.be. Goed om te weten: er zijn maar 22 plekken beschikbaar voor dit geweldige weekend. Snel zijn, dus!

View post on Instagram
 

Bron: FlairBeeld: Brunopress

Must reads 👀