Lifestyle

All the single ladies: Video speeddaten is perfect tegen een eenzame Valentijnsdag

Ben jij ook he-le-maal klaar met het alleen thuiszitten? In de laatste persconferentie werd verteld dat de lockdown verlengd word tot twee maart. Als je toch behoefte hebt om nieuwe mensen te leren kennen dan kan dat! Op 14 februari organiseert de datingwebsite DrankjeDoen.nl een online blind date event.

Online blind daten bij DrankjeDoen.nl

Door de coronapandemie is het helaas niet meer mogelijk om je future hubby tegen te komen in een bar, resaurant of ergens anders. Meer dan 40% van de Nederlanders voelt zich regelmatig eenzaam blijkt uit recente cijfers. Deze cijfers zijn nog voor Corona uitgebracht, dus nu is dit percentage nóg hoger geworden!

DrankjeDoen.nl heeft hier een oplossing voor. DrankjeDoen.nl is een video-datingplatform voor singles die opzoek zijn naar een serieuze relatie. Het platform organiseert op 14 februari een blind date event waar jij je nú voor kan opgeven! Er zijn genoeg datingapps zoals Tinder, Bumble of Happn, maar op die apps mis je toch die échte eerste indruk. Ben jij ook helemaal klaar met dat geswipe dan is dit een super leuk alternatief om toch de liefde te vinden of nieuwe vrienden te maken. Wat DrankjeDoen.nl zo uniek maakt vertelt de oprichter van de website: “Geen enkele datingapp biedt de mogelijkheid om elkaar direct te zien zonder eerst iets van elkaar te weten. Bij DrankjeDoen.nl doen we dat juist wel, zo gaat het in het echte leven toch ook? Als je iemand in de kroeg tegen het lijf loopt dan voel je ook gelijk of er een klik is of niet. Die ervaring bieden wij ook.” 

Hoe werkt het?

Als jij je inschrijft op de website moet je bepaalde filters invullen. Op 14 februari word je gekoppeld aan andere singles op basis van deze filters. Zo word je dus nooit gekoppeld aan iemand met wie je geen overeenkomsten hebt. Vind je de ander toch niet zo leuk? Geen probleem! Na één minuut switch je gewoon van date. Zo leer je meerdere mensen kennen en moet er vast wel één potentiële hubby bijzitten. 

Ben je al enthousiast? Schrijf je dan hier in! 

Bron: Volksgezondheidenzorg.infoBeeld: Unsplash, Brooke Cagle, Sept Commercial