Ametis cosmetics

Beauty door Redactie

Ametics Cosmetics houdt zich bezig met de donkere huid van een vrouw. Vaak zijn de meeste beautymerken gericht op de blanke huid, maar Ametics Cosmetics heeft een hele beauty lijn speciaal voor de donkere huid. Ideaal toch..?

Ametics Cosmetics heeft onder andere: een dagcrème voor de normale huid, een dagcrème voor de droge huid, een nachtcrème, White cream, reinigingsmelk, refreshin toner, purifing toner en purifing foam cleanser.

-

De dagcrème voor de normale huid is vooral handig omdat het je huid beschermt tegen vervuiling en irritaties. De dagcrème voor de drge huid is speciaal gemaakt voor de droge huid. Het voorkomt namelijk het vochtverlies van je huid!

-

De nachtcrème gebruik je natuurlijk vlak voor het slapen gaan. De crème van Ametis Cosmetics ruikt naar mango en helpt de droge, uitgedroogde of gevoelige huid versterken zodat je huid lekker zacht aanvoelt.

-

De White Cream vermindert pigmentvlekken en zorgt ervoor dat de huid er jonger uitziet. Uiteindelijk geeft de White Cream een mooie glans. Héél fijn..!

-

Dan hebben we de Gentle Cleanser, oftewel de reinigingsmelk. In de reinigingsmelk zit honing en kamille voor een lekkere geur. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat het je gezicht goed reinigt. Wanneer je een gevoelige huid hebt, geeft het ook nog een zacht gevoel nadat je de reinigingsmelk gebruikt hebt.

-

De Refreshing toner zorgt voor een schone huid. Hierin zitten citroen en kamille voor een heerlijk geurtje. In de Refreshing toner zitten alleen natuurlijke ingrediënten.

-

De Purifing toner is speciaal gemaakt voor de iets vettere huid. Het reinigt de huid, de poriën gaan na een tijdje weg en hierdoor wordt je huid heerlijk zacht.

Dan hebben we als laatste de Purifing Foam Cleanser. Dit product is ook speciaal ontwikkeld voor de iets vettere huid en de gevoelige huid. Dit product zorgt ervoor dat je huid heerlijk schoon wordt.

-

Het belangrijkste aan de Ametics Cosmetics Beautylijn is toch wel de foundation. De foundation is speciaal gecreërd voor de donkere huid. De foundation gaat vanaf licht getint tot op zijn donkerst.

-

Check voor meer informatie, prijzen en de webshop de site: www.ametis.nl.

Door Shelley