News

Droombaan: je kunt nu geld verdienen door pantoffels te testen

De kans is heel groot dat jij de laatste maanden vaker je pantoffels hebt gedragen dan ooit. We brachten – en brengen helaas nog steeds – veel tijd door in huis. Onzin om die laarsjes of hakken aan te trekken: jij trekt het liefst je pantoffels uit de kast. Herkenbaar? Nou, let dan even goed op. Je kunt nu namelijk geld verdienen door pantoffels te testen. Uhhh, waar kunnen we ons aanmelden?!

De beste oplossing voor koude voeten is een paar heerlijke pantoffels aantrekken. Ze zitten niet alleen heel lekker en zijn heel erg warm, maar ze zien er vaak ook nog eens heel erg leuk uit. Draag jij niets anders dan pantoffels deze dagen? Bij Bedroom Athletics zoeken ze iemand die het team van pantoffeltesters komt versterken. En dat kan zomaar eens een hele goede bijbaan zijn voor jou!

Droombaan: je kunt nu geld verdienen door pantoffels te testen

Geld verdienen met het dragen van pantoffels, dat klinkt als een droom. En die droom kan nu werkelijkheid worden. Als je uitgekozen wordt als tester, krijg je een paar pantoffels gratis én verdien je daarnaast ook nog eens 333 pond per maand (omgerekend … euro). Geen vetpot, maar je hoeft er eigenlijk niets voor te doen. Een vereiste is dat je de pantoffels 2 dagen per maand 12 uur lang draagt. Appeltje eitje, tegenwoordig ;-).

Voel jij je geroepen? Je kunt solliciteren voor deze functie via deze link. Succes!

Beeld: iStock

Must reads 👀