Rimmel 60 Seconds Nail Polish

Beauty door Redactie

Als je een drukke fashionista bent die van plezier houdt, dan heb je geen tijd om rond te hangen... En dus ook niet om je nagels te doen. Rimmel heeft dé oplossing: de sneldrogende 60 Seconds Nail Polish!

Het fijne aan deze nagellak is dat ie én snel droog is, én een heel breed kwastje heeft. Daardoor hoef je niet twee of drie 'banen' lak aan te brengen, maar gewoon één brede. Ideaal!

-

De nagellak is er in 20 kleuren, waaronder vijf nieuwe kleuren die vanaf mei 2010 verkrijgbaar zijn. De kleuren hebben ook erg mooie namen: van Coral Crush (nr. 409) tot Fast and Fuchsia (nr. 615).

Ik heb de blauwe lak zelf getest en hij is echt heel fijn (en ik ben zelf niet eens zo goed in nagels lakken!). het brede kwastje gaat echt goed over je nagel heen en hij droogt supesnel. Okee, niet echt in 60 seconden, maar zeker wel binnen een paar minuutjes.

Hij blijft zeker 2 a 3 dagen perfect zitten, daarna begint -ie langzaam te 'chippen' (er komen wat scheurtjes in en het bladdert een beetje af). Na 4 a 5 dagen begint hij echt te slijten.

Aanradertje dus! Hij kost trouwens € 6,95.

-