News

Lidl verkoopt deze week prachtige kamerplanten (voor een prikkie)

Ook zo gek op plantjes? Eigenlijk kun je niet genoeg planten in huis hebben, want ze zien er gewoon heel erg leuk uit in je interieur. Een keer in de zoveel tijd moet je nieuwe planten aanschaffen. Of omdat eentje het begeven heeft, óf omdat je gewoon zin heb om er eentje aan je collectie toe te voegen. Nog opzoek naar nieuwe kamerplanten? Je shopt ze deze week bij de Lidl (voor een prikkie).

In de folder van Lidl zien we allerlei mooie planten staan die we heel graag in huis zouden willen halen. Op de afbeelding staan de: bananenplant, dieffenbachia en de calathea. Ze worden verkocht in potmaat 19, best groot dus! De planten zijn op het moment van aankoop 70 centimeter hoog.

Kamerplanten te koop bij Lidl

Vanaf woensdag 20 januari zijn de planten verkrijgbaar bij Lidl. Ze kosten €7,99 per stuk. Als je een beetje goed voor je plantjes zorgt en ze een behoorlijke tijd in leven blijven is dat best wel een prikkie, dus! Ben je niet zo goed in het in leven houden van planten? No worries. In dit artikel vind je 15 kamerplanten die haast niet dood te krijgen zijn ;-).

kamerplant lidl

Bron: LidlBeeld: iStock

Must reads 👀