Max Factor Vibrant Curve Effect Lipgloss

Beauty door Redactie

De nieuwste lipgloss van Max Factor is de Max Factor Vibrant Curve Effect Lipgloss. Deze lipgloss geeft de lippen een mooie glanslaag en laat ze voller lijken.

Wat vooral opvalt aan deze lipgloss is de applicator. Deze is gemaakt van een flexibel polymer, een soort hard maar toch ook zacht borsteltje. Deze heft een toelopende punt, een groot oppervlak en groeven. Hierdoor kan de lipgloss gelijkmatig worden aangebracht: het bredere gedeelte voor je lippen en het puntige uiteinde voor de hoekjes.

-

"Met een lipgloss kun je met minimale inspanning je make-up een maximale boost geven. Geen wonder dus dat bijna elke vrouw wel een lipgloss in haar tas heeft. Wel zijn er nogal wat verschillen. Soms is een lipgloss heel plakkerig en andere keren moet je juist weer een aantal lagen aanbrengen voor het juiste effect. De Max Factor Vibrant Curve Effect Lipgloss is perfect op al deze punten. Met nóg minder inspanning krijg je nu een prachtig resultaat. Volle, glanzende en mooi geaccentueerde lippen met één beweging", aldus Marie-Sophie, Max Factor Make-Up Artist.

Vanaf 1 mei 2010 is de Max Factor Vibrant Curve Effect Lipgloss verkrijgbaar voor €11,99.

-

-