Pupa: Lip perfection natural shine

Beauty door Redactie

Pupa komt deze zomer met een geheel nieuwe lipgloss lijn, genaamd: ‘Lip Perfection Natural Shine’. De collectie bestaat uit tien vrolijke, zomerse kleuren: ‘Diamond Pink’, ‘Baby Pink’, ‘Sorbet’, ‘Fuchsia’,‘Glowy Red’, ‘Nude Rose’, ‘Juicy Rose’, ‘Wild Rose’, ‘Nude Beige’ en ‘Diamond Beige’.

Wij testen ‘Baby Pink’ en ‘Glowy Red’ voor jullie uit. We beginnen met de applicator. Deze brengt de juiste hoeveelheid gloss aan op je lippen, waardoor je dus geen dikke klodders krijgt en de gloss gelijkmatig aanbrengt. De applicator is stevig en zacht qua structuur. Verder ruikt de gloss lichtzoet en naar karamel, maar dit is niet te overheersend. Qua structuur is de gloss niet plakkerig, maar je voelt hem wel zitten.

De kleuren komen niet allemaal goed overeen met de kleur die je vanaf de buitenkant ziet. Dit hangt er natuurlijk ook aan hoeveel je aanbrengt. Dit zie je vooral bij ‘Glowy Red’, in het begin kun je van de vuurrode kleur afschrikken, maar hij blijkt heel zacht qua kleur te zijn. Pupa belooft een natuurlijke glans en dat is ook zo!

Verder bevat de gloss verschillende verzorgende elementen, zoals: rijstolie en Vitamine E. De prijs staat gelijk aan de kwaliteit en uitstraling. Je krijgt er namelijk een chique gloss voor terug, die er erg mooi uitziet!

-

‘Baby Pink’

-

‘Glowy Red’

De gloss van Pupa is voor € 15,95 te koop bij Etos en schoonheidsspecialisten. Check Pupa.nl voor alle verkooppunten bij jou in de buurt.

door Danique & Quirine