Celebs

Wow: zo ziet Knofje er nu uit en dit is wat ze doet

Ken je het tv-programma Knofje nog? De serie ging over de “vier-en-een-half” -jarige Knofje, die meteen opviel met haar rode haren en omdat ze lekker eigenwijs was. Ben je benieuwd naar hoe Knofje er nu uitziet? Lees dan snel verder!

Zo ziet Knofje er nu uit en dit is wat ze doet

De serie

De schattige Knofje woont samen met haar ouders in een ‘héél groot huis’. Haar moeder is in verwachting, dus die moet het soms rustig aan doen. Haar moeder werd gespeeld door Yvon Jaspers, die je nu misschien wel kent van Boer Zoekt Vrouw. De avonturen van Knofje zijn typisch voor wat een kleuter meemaakt: ze speelt verstoppertje met haar knuffels, ze wil geen spruitjes eten, ze helpt haar moeder met het inrichten van de babykamer en haar vader maakt een hut op zolder waar ze een nachtje in mag slapen. Cute! Allemaal very relatable toen wij zelf die leeftijd hadden. Daarom waren wij ook fan van de serie. Herken jij dit intro nog? Wij moesten altijd erg lachen om het kindertaaltje. 

Watch on YouTube

Knofje nowadays

Sterre Herstel speelde de grappige Knofje. Na Knofje was Sterre te zien in de films In Oranje, Bloedbroeders en de serie Verborgen Verhalen. Inmiddels in Sterre al 25 jaar! Wow. Volgens haar bio op Instagram is ze nu “visual anthropologist, writer, researcher, art producer, child-actress in a former life”. Dit is hoe Sterre er nu uitziet! Herken jij haar terug? 

View post on Instagram
 

Knofje op Videoland

Heb je zin in een beetje nostalgie? We got some good news for you… De afleveringen van Knofje staan op Videoland! Omg, wij weten wel wat we vanaf nu gaan bingen. 

View post on Instagram
 

Naast Knofje, keek je ook altijd deze cartoons van vroeger. 

Bron: vroegert.nl, videoland.nlBeeld: iStock.com

Must reads 👀