Summer Impressions van Dr. Hauschka

Beauty door Redactie

De zomer komt eraan! Speciaal hiervoor lanceert Dr. Hauschka een nieuwe make-uplijn genaamd Summer Impressions. Deze nieuwe lijn tovert in een handomdraai de zomer op je gezicht.

Deze lijn bestaat onder andere uit make-up paletten. Afhankelijk van welk zomertype je bent zijn er twee thema paletten ontwikkeld: de Cool Breeze, voor een koele zomerlook en de Warm Breeze voor een warme mediterrane look. De paletten bestaan uit drie eyeshadows, twee lip colours en een bijpassende eyeliner.

Palet Cool Breeze:

Palet Warm Breeze:

Verder bestaat de lijn uit twee glimmende Bronzing Fluids in een lichte (beige) en iets donkerdere (brons) tint. Deze gouden tinten vormen de basis voor een stralende zomer make-up. Zij highlighten de huid met een mooie bruine kleur en zorgen voor een frisse en egale look.

Beige:

Brons:

Tot slot wordt deze lijn aangevuld door de twee zomerse Powder Duo’s: de Cool Breeze en de Warm Breeze. De twee koele bruine tinten van de Powder Duo Cool Breeze geven het gezicht en decolleté de zomerse frisheid. De twee warme tinten van de Powder Duo Warm Breeze geven je gezicht een mooie bruine tint.

Powder Duo Cool Breeze:

Powder Duo Warm Breeze:

Prijzen make-up:
Palet: €30.50
Bronzing Fluid: €17.50
Powder Duo: €24.50

De prijzen van het make-up zijn misschien wat hoger dan je gewend bent, maar je krijgt er dan ook een hoop moois voor terug.
Zo zien de producten er niet alleen mooi uit door de strakke zwarte verpakking, Dr. Hauschka heeft ook gebruik gemaakt van heilzame en natuurlijke ingrediënten die een verzorgende werking hebben. De ingrediënten die onder andere gebruikt zijn, zijn macademia noten, jojoba olie en granaatappel.

De Summer Impressions-lijn is te koop via de webwinkel, bij Dr. Hauschka schoonheidsspecialisten en de Bijenkorf.

door Quirine