Lady Gaga voor MAC Viva Glam

Beauty door Redactie

Lady Gaga is op dit moment helemaal hot en Cyndi Lauper was dat in de jaren ’80. Deze twee zangeressen slaan de handen ineen voor de lancering van de MAC Viva Glam lipstick en zijn dan ook de nieuwe gezichten voor het MAC Aids Fonds-campagne.

Ieder jaar brengt MAC een nieuwe Viva Glam lipstick uit. Het hele aankoopbedrag van deze lipstick gaat naar het MAC Aids Fonds: die helpt met het bestrijden van Hiv en Aids.

MAC heeft ieder jaar weer een andere celebrity als ambassadeur. Deze keer was het dus de beurt aan Lady Gaga en Cyndi Lauper. Deze twee dames zetten zich ook in om vrouwen op te roepen zich regelmatig te testen op Hiv en Aids.

Er zijn twee kleuren lipstick uitgebracht: Viva Glam Cyndi Mid-tone Dirty Coral en VivaGlam Gaga Light Blue Pink.

Lady Gaga en Cyndi Lauper met hun eigen kleur lipstick op.

Wij testen de Viva Glam Gaga voor jullie uit:

De verpakking van de lipstick is een simpele zwarte MAC-verpakking maar dan met een rode glimmende handtekening van Lady Gaga erop.

De lipstick ziet er erg luxe uit. Dat komt door de strakke vorm van de lipstick en de kleurcombinatie zwart-rood. Ook hier vind je handtekening van Lady Gaga.

Ik test eerst de lipstick op mijn hand. Het is een mooie lichtroze kleur met een beetje glans. Erg mooi! 

De lipstick voelt erg fijn aan, vergelijkbaar met een lippenbalm. Ook ruikt de lipstick een beetje zoet. Wel moet je genoeg op je lippen smeren om de kleur te zien, er had van mij iets meer pigment in mogen zitten. Dat is ook het enige minpuntje, want voor de rest vind ik hem perfect!

Directeur John Demsey met Lady Gaga op de rode loper in Tokyo. Lady Gaga draagt, zoals gewoonlijk, weer een erg opvallende outfit. En ik verbaas me er nog steeds over dat ze op deze schoenen kan lopen...

De prijs van deze lipstick is €17.50 en verkrijgbaar in de MAC-winkel in Amsterdam. Het gehele bedrag gaat naar het MAC Aids Fonds. Je kan dus nu op een leuke en makkelijke manier een goed doel steunen!

Wat vinden jullie van deze lipstick?

door Quirine