Food

Shotjes! Dit Flügel cupcake recept wil je proeven 

Yumm. Wij zijn gek op snacks, maar tegen een drankje op zijn tijd zeggen wij eigenlijk ook nooit nee. Hoe chill is het als je deze twee lekkere dingen met elkaar kan combineren? Zo schreven wij al eens eerder over de pornstar martini cheesecake. Oeh. Nu hebben we nog een heerlijk recept voor jullie. Namelijk Flügel cupcakes en die wil je proeven. Lees je mee? 

Shotjes! Dit Flügel cupcake recept wil je proeven 

Ingrediënten:

- Cupcakemix én benodigdheden
- Botercrèmemix én benodigdheden
- Flesjes Flügel

recept flugel cupcakes

Zo maak je Flügel cupcakes:

Allereerst mag je de cupcakes maken zoals op de verpakking staat geschreven. Yes, we know dat is een super easy en delicious klusje. Het leuke is dat je lekker een lik uit de beslagkom mag nemen. Yummy. Zijn de cupcakes ready? Doe ze dan voor 15 minuten op 155 graden in de Airfryer. 

Next step: maak de botercrème zoals op de verpakking staat. Alleen, hierbij ga je nu het geheime ingrediënt a.k.a. de Flügels toevoegen. Dus, giet 4 flesjes Flügel door de botercrème heen. Mix de crème daarna tot dat het super smooth en licht roze geworden is.

Nu is het tijd voor the fun part. Yay. Je mag namelijk de heerlijke Flügel botercrème in een spuitzak stoppen en op de versgebakken cupcakes spuiten. Oeh. Heb je geen spuitzak? Don't worry. Want, je kan de botercrème ook in een stevige plastic boodschappentas doen en een gaatje in het hoekje van de zak knippen. Problem solved.

Tada. De Flügel cupcakes zijn nu ready to eat. De overgebleven Flügel flesjes kan je voor de sier op de kop in de botercrème steken. Shotten maar ;).

Probeer ook eens dit cotton candy champagnecocktail recept. It's so delicious! 

Bron: FavorFlav | Beeld: iStock
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved