Humeur-nagellak

Beauty door Redactie

Ken je de humeur-ringen van vroeger nog? Toen waren ze al helemaal hot, en eigenlijk nog steeds wel op een grappige, nostalgische manier. Wij zijn echter niet de enige die dat vinden… Webshop Perfect Formula heeft aan de humeur-ring een andere wending gegeven, namelijk in de vorm van nagellak.

De geheime formule zorgt er afhankelijk van je lichaamswarmte voor dat de lak van diepe, koele kleuren naar heldere, warme kleuren verandert. Je lichaamstemperatuur daalt wanneer je ontspannen of gelukkig bent en stijgt wanneer je enthousiast, nerveus of boos bent. Los van je humeur speelt je omgeving ook een grote rol bij het veranderen van de kleur. Je ziet duidelijk effect als je een warme kop koffie in je hand hebt of een frisse duik in het zwembad neemt. Niet iedereen kan de kleurverandering waarderen, aangezien je niet van te voren kunt weten welke kleur nagellak je draagt.

Alle lakjes bevatten keratine en calcium om de nagels te versterken. Daarnaast bevat de nagellak een hoog percentage aan natuurlijke stoffen die ervoor zorgen dat de lak dikker is, snel droogt en sterk blijft.

De collectie wordt pas over een maandje op de site gelanceerd, en het mooie is dat je geen verzendkosten hoeft te betalen! Helaas zijn de prijzen nog niet bekend, het is dus nog even geduld hebben en dan kun je je slag slaan. Je kunt op de site met PayPal en creditcard betalen.

door Danique