Lifestyle

Geld verdienen met enquêtes? Zo kom jij aan dat extra zakcentje

Slapend rijk worden. We dromen er allemaal van, maar reality hits hard. Maar als een carrière in de supermarkt niets jou is of als je naast je (parttime)job gewoon nog een extra zakcentje wil bijverdienen, dan is er nog een andere manier om geld binnen te harken: geld verdienen met enquêtes. En dat is makkelijker dan je denkt. Lees je mee?

Geld verdienen met enquêtes doe je zo

Je salaris binnenharken vanuit je luie stoel, zonder dat je je huis er voor uit hoeft: kan het makkelijker dan dat? We don’t think so. Er zijn namelijk fijne websites in Nederland waarmee je door jouw hulp wat kan bijverdienen. Je kunt mails lezen of enquêtes invullen tegen een vergoeding: geld verdienen met enquêtes dus! Wees wel kieskeurig bij welke website je aan de slag gaat, er zijn er namelijk heel veel om uit te kiezen en ze zijn niet allemaal even betrouwbaar. Wij raden je aan om online de ervaringen van anderen te lezen om te kijken of je een goede website hebt gevonden. 

$ Geld verdienen met enquêtes: wat levert het op?
Okay, jij bent dus op zoek naar een easy way om elke maand een extra zakcentje te verdienen of misschien wil je het liefste wel helemaal je huis niet meer uit voor een job. Je hebt helemaal gelijk en het mooie is: dat is allemaal mogelijk anno 2021! Wist je namelijk dat je maar liefst tot 7 euro kunt verdienen met het invullen van een simpele enquête? Bij sommige onderzoeksbureaus krijg je dus een vast bedrag per vraag of onderzoek, soms spaar je voor toffe cadeaus en bij andere bureaus maak je door mee te doen kans op (geld)prijzen. Als je fanatiek bent, kun je in ieder geval flink wat moois binnenharken!

$ Geld verdienen met enquêtes: hoe werkt het?
Aanmelden bij onderzoeksbureaus die je betalen voor het invullen is altijd gratis. Handig toch? Soms krijg je zelfs een aanmeldbonus, maar dan moet je wel mazzel hebben. Als je je eenmaal hebt aangemeld, ontvang je automatisch per e-mail uitnodigingen voor enquêtes waarbij jij tot de doelgroep behoort. Het invullen van zo’n enquête kost niet te veel van je tijd: het duurt maximaal 20 minuten. Er zijn baantjes te bedenken waar je meer moeite kwijt bent voor je uurloon, right? 😉

$ Geld verdienen met enquêtes: waarom bestaat het? 
Online zijn er dus een heleboel opties te vinden om enquêtes in te vullen tegen betaling. Maar: hoe kan het eigenlijk dat je hier geld mee verdient? En vooral: waarom? Wij leggen het je uit. Er is vaak veel vraag naar onderzoek: jouw mening dus! En dat onderzoek naar zoveel mogelijk meningen in Nederland moet vaak ook nog eens snel gebeuren. Via een onderzoekbureau werven ze daarom via allerlei handige tools mensen die de vragen snel en eerlijk voor ze willen invullen. Als een bedrijf dan een onderzoek nodig heeft, kan zo’n bureau dat snel uitvoeren. Jij hebt snel cash op je bankrekening en het bedrijf is voorzien van de eerlijke mening van Nederland. Een win-winsituatie, right? 

Beeld: iStock

Must reads 👀