News

Shocking! Dit krijgen we te zien in Temptation Island aflevering 6

Aah! Het is al weer woensdag. Dat betekent dat er morgen een gloednieuwe aflevering van Temptation Island voor ons klaar staat. Yay. We. Can’t. Wait. Om alvast in de stemming te komen, is dit wat wij verwachten van aflevering 6. Lees je mee? 

Shocking! Dit krijgen we te zien in Temptation Island aflevering 6

How annoying?! In de vorige teaster zagen we voorbijkomen dat Sorelis na het kampvuur maar al te graag met Kaj Gorgels wilde praten. In spanning zaten wij dus op dat moment te wachten. We willen natuurlijk super graag weten of Soleris Temptation Island gaat verlaten? Helaas zitten we deze week opnieuw met precies dezelfde vraag. De sneakpreview van de volgende episode is namelijk hetzelfde. Grrr. We hebben het al eens gezegd, maar denken nu toch écht zeker te weten. Soleris gaat Temptation Island: Love or Leave verlaten. Why? Nou, hij heeft het doel van het nieuwe format namelijk bereikt. Cute! Now put that ring on her finger. 

Pretty love 

In de afgelopen episode van Temptation Island zagen we Sonny Boy 365 graden draaien. De man met de wilde uitspraken begint opeens vet achter zijn oren te krabben, want Jaydi is toch wél de vrouw van zijn dromen. Oei. Het lijkt erop dat Sonny nu te laat is, want Pretty Ricky vertelt in de preview namelijk aan alle single boys dat hij verliefd begint te worden. Oeh. Jammer genoeg voor Sonny lijkt die liefde wederzijds. Jaydi kruipt namelijk steeds lekker tegen hem aan en zegt: ‘Ik ben wel blij met jou, hoor.’ Oeh la la. Dat ziet er toch behoorlijk uit alsof Jaydi haar nieuwe liefde gevonden heeft in Ricky. Hoe zal dit verder aflopen? Aah. Wij kunnen niet wachten op de aflevering van morgen. 

Bron: LoveRealityBeeld: RTL

Must reads 👀