News

Coca Cola introduceert winterse smaak: Coca Cola Cinnamon (limited edition)

Een blikje cola op z’n tijd in harstikke lekker. Vroeger dronken we vooral Coca Cola Regular, maar inmiddels zijn er al heel wat nieuwe smaken verschenen. Zo is Coca Cola Light groot favoriet, deed de Zero variant z’n intrede, en bestaan er smaken als Cherry en Vanille. Maar we kunnen nu nog een smaakje toevoegen: Coca Cola Cinnamon. 

Een winterse variant, die hebben we nog niet eerder gehad. Cinnamon, oftewel kaneel, is een echte winterse smaak en is ook mega populair. Reden genoeg om de nieuwe variant van Coca Cola een kans te geven, toch?

Blijkbaar bestaat de smaak al sinds oktober, maar het is totaal aan ons voorbijgegaan. Eerder was de variant niet in Nederland te verkrijgen, maar wel verkrijgbaar in België en Luxemburg. Maar het lijkt erop dat de Nederlandse supermarkten ook de Coca Cola Cinnamon smaak aan hun assortiment hebben toegevoegd. Voor 69 cent koop je een blikje van 330 milliliter.

Coca Cola Cinnamon: limited edition

Er gaan berichten rond waarin staat dat Coca Cola Cinnamon een tijdelijk product is en rond maart weer uit de schappen verdwijnt, maar laten we vooral hopen dat het niet zo is. Want Coca Cola Cinnamon, dat klinkt eigenlijk wel heel erg lekker.

Bron: albertheijn, tagmagBeeld: albertheijn

Must reads 👀