Rimmel London Vinyl Gloss

Beauty door Redactie

De bekende Vinyl Gloss van Rimmel is vernieuwd! De nieuwe formule zit vol met glans, is verzorgend en niet-plakkerig. De gloss bevat een vleugje Aloë Vera en het is verrijkt met een mix van ingrediënten als shea butter en druivenpitolie. Ook heeft de lipgloss een zachte vanillegeur.

Monique heeft de lipgloss uitgetest in de kleur 770 Paparazzi. Monique: "Wat een fijne gloss! Hij ruikt lekker zoet en de applicator is lekker stevig en lang genoeg om je hele lippen door te smeren. Door het puntje in de applicator blijf je ook goed 'binnen de lijntjes', dus ook snel-snel zonder een spiegel breng je hem mooi aan. En de glans is ook top: niet té glitterig, maar wel mooi glanzend. Enige nadeel is dat hij niet erg lang blijft zitten, na een halfuurtje moet je echt al bij-glossen. Gelukkig is het potje vrij lang en zit er genoeg in om héél vaak bij te werken!

Rimmel London Vinyl Gloss

Rimmel London Vinyl Gloss

Rimmel London Vinyl Gloss

Rimmel London Vinyl Gloss

De lipgloss is verkrijgbaar in tien verschillende tinten, van een mooie doorschijnende kleur en pastel tot koraal en vuurrood. Vinyl Gloss is te koop vanaf augustus 2010 en voor €8.99 bij warenhuis en drogist.

door Quirine