Films & Series

Dit zijn volgens Google de populairste Netflix films en series van 2020

 

Ieder jaar onthult Google de populairste zoektermen van dat jaar in Year in Search. Interesting! De grootste zoekopdracht van 2020 is niet écht een verassing… drumroll… coronavirus. Ugh. Gelukkig hebben we Netflix om de lockdown door te komen. Dit zijn volgens Google, de populairste Netflix films en series van 2020. 

6. Netflix series: The Queen’s Gambit

Deze serie stond pas vanaf eind oktober op Netflix, maar heeft wél een plekje in de top 6 bemachtigd. The Queen’s Gambit werd in een korte tijd mega populair. Het verhaal speelt zich af in 1950 en gaat over een meisje in een weeshuis. Door haar schaaktalent wordt ze een grote ster. Fun fact: na de release van deze Netflix series schoot de verkoop van schaakspellen omhoog. 

Watch on YouTube

 

5. Netflix series: White Lines

White Lines is een spannende serie van de makers van La Casa de Papel. De serie gaat over Zoe Walker, die naar Ibiza gaat om de verdwijning van haar broer te onderzoeken. Hier worden dingen al snel gevaarlijk… Oeh! Deze serie heeft een hoog binging-gehalte. 

Watch on YouTube

 

4. Netflix films: Little Women

Deze film kwam in 2019 al uit, maar is sinds dit jaar ook op Netflix te zien. De film werd populair nadat het zes Oscarnominaties kreeg en uiteindelijk één Oscar won voor de kostuums. De film heeft een echte sterrencast, inclusief cutie Timothée Chalamet. Kijken dus!

Watch on YouTube

 

3. Netflix series: Emily in Paris

Oeh, heb jij Emily in Paris ook in één zit uitgekeken? Wij kregen geen genoeg van alle avonturen die Emily meemaakte, en we can’t wait for seizoen twee

Watch on YouTube

 

2. Netflix films: 365 days

Deze film werd ontzettend veel besproken in 2020. Veel mensen vonden het seksistisch, anderen smulden van deze sexy film die een beetje doet denken aan Fifty Shades of Grey. De film gaat over een vrouw die gevangen wordt genomen door een maffiabaas. Ze heeft 365 dagen om verliefd te worden op deze man…

Watch on YouTube

 

1. Netflix series: Tiger King

Natúúrlijk staat deze Netflix series op nummer 1! Tiger King werd gereleased midden in de eerste lockdown en werd massaal gekeken. Iedereen had het over Joe Exotic en we konden maar moeilijk geloven wat voor drama zich er afspeelde in zijn dierentuin. De ontwikkelen zijn nog in volle gang en daarom wordt Tiger King waarschijnlijk vandaag de dag nog veel opgezocht. 

Watch on YouTube

Heb jij stalen zenuwen? Dit zijn de engste Netflix films ooit. You’ve been warned!

Bron: manners.nl, trends.google.com, Netflix.comBeeld: iStock.com