Fashion

Happy holidays! Dit is hoe je de mooiste kerst outfit samen stelt

Hoorden wij iemand glitter zeggen? Wij kunnen niet wachten tot we onze nieuwe kerstoutfit uit de kast kunnen trekken. Ook al moeten we het dit jaar thuis vieren, zijn we niet van plan in ons huispak te gaan zitten. Dit jaar pakken we goed uit! Daarom hebben we de beste tips om de mooiste kerstoutfit samen te stellen. Zo kun jij een beetje inspiratie op doen.

Happy holidays! Dit is hoe je de mooiste kerst outfit samen stelt

Kerst trui
Ze zijn niet mega sexy, maar zien er wel ontzettend leuk uit en houden je lekker warm. Bovendien kunnen ze je outfit leuk maken met een rokje.

Wikkel jurk
Wikkel jurkjes zijn he-le-maal in geworden en wij zijn er gek op. Doordat je zelf kunt wikkelen kies je hoe strak of los het jurkje zit. Erg handig, want dan kun je tijdens het kerstdiner je jurkje wat losser te doen.

Jurkje met pailletten
Er is geen discobal nodig, want jij geeft met paillettenjurkjes genoeg shine aan het hele feest! Jurkjes met pailletjes laten je stralen en dat is precies hoe jij je met kerst wil voelen.

Fluwelen pak
Dit jaar is strak en pak helemaal in. Door het kiezen van een fluwelen pak in het groen, glitter, rood of zwart kom jij helemaal in de kerstsfeer.

Off-shoulder dress
Dit is het moment om je killer legs te showen en dat doe je met een off-shoulder jurk. Dit sexy jurkje is uitdagend, maar geeft niet te veel weg.

Glitter jumpsuit
Hoe leuk is een glitter jumpsuit? Je ziet er dan uit als een echte girl boss. Zeker weten dat jij deze kerst de niet bestaande leukste outfitprijs wint 😉

Slip dress
We gaan all in dit jaar met kerst door middel van het dragen van een slipdress. Dit jurkje krijgt van ons een 10/10. Vaak heeft de slip dress ook een open rug met touwtjes. Bereid je dus voor op de kou!

Leren jurkje
Leer is altijd een volmondige JA! Wij zijn gek op leer. Het maakt je look zo speels en sexy. Kies daarom voor een leren jurkje.

Beeld: Unsplash

Must reads 👀