Tips voor het aanbrengen van bronzer

Beauty door Redactie

Bronzer is een heel goed alternatief voor als je wel een tintje op je gezicht wilt, maar niet in de zon wilt liggen bakken. Mits je het natuurlijk goed aanbrengt. Met deze tips zorg jij er voor dat je de deur uit gaat met een sunkissed-look.

- Gebruik voor het mooiste resultaat een grote blush kwast. Als je een kleine kwast gebruikt kun je namelijk strepen krijgen, maar met een grote kwast zorg je juist voor een mooie natuurlijke glow over je gezicht.

- Breng de bronzer laagje voor laagje aan. Zo kun je per laagje zien of je de juiste kleur hebt of dat je eventueel nog wat bronzer toe moet voegen. Je kunt beter bronzer toevoegen, dan dat je teveel op hebt gedaan. Het is namelijk lastig om te veel bronzer weg te halen.

- De bronzer kun je het beste opbrengen vanaf je voorhoofd tot aan je kaak in de vorm van het cijfer 3. Dit zorgt voor een natuurlijk effect.

- Voor een echte natuurlijke look kun je het beste bronzer kiezen zonder een glittertje er in. Een matte bronzer oogt namelijk natuurlijker en het valt niet zo op als een glimmende bronzer.

Bronz-ze!

Door Gabriella