News

Vergeet glühwein: deze kerst gaan we allemaal aan de Glu Gin

Als er een drankje is dat bij kerst hoort, dan is het wel glühwein. Voor velen de enige tijd in het jaar waarin ze deze heerlijke, warme drank naar binnen werken. Maar dit jaar hebben we een ander, misschien nog wel beter, alternatief gevonden. Wat dacht je namelijk van Glu Gin voor het jaar 2020? Glühwein met wat gin-tonic is vast het proberen waard. Niet?

NIX onder 18: Geen 18? Geen alcohol.

Glu Gin als vervanger (of naast) glühwein, daar worden wij hier op de redactie helemaal warm van. Zowel letterlijk als figuurlijk, want het drankje wordt natuurlijk ook warm gedronken ;-). Het drankje is niet heel moeilijk te maken, dus je kunt ‘m altijd een kans geven. Wij geven je alvast het recept. Proost, hè!

Glu Gin tijdens kerst 2020

Allereerst heb je de Glu Gin nodig. Je kunt een fles bestellen via deze website voor €24,95. Maar als je deze fles in huis hebt gehaald ben je er nog niet. Nu moet je nog een aantal dingen toevoegen om de heerlijke kerstdrank helemaal af te maken. Namelijk, het volgende: sinaassappel en kaneel.

Warm de Glu Gin op (in de pan of in de magnetron). De beste temperatuur om de drank mee te serveren is 65 graden. Pak een glas en vul deze met een schijf sinaassappel en een stukje kaneel. Giet vervolgens de Glu Gin in het glas. Je kunt er nu naar eigen smaak nog suiker aan toevoegen, om het geheel iets zoeter te maken. En nu: genieten!

Watch on YouTube

Bron: ginsonline.nlBeeld: iStock

Must reads 👀