News

Hilarisch: deze peperdure stokbroodtas gaat het internet over

Als we aan Frankrijk denken, dan denken we vooral aan die heerlijke banquettes. ‘s Ochtends lopen ze daar door de straten met een banguette onder hun arm, die ze net op hebben gehaald bij de bakker. Wat een vakantiegevoel geeft die gedachte, niet? Nou, dat vakantiegevoel kun je gewoon in huis halen. Er bestaat nu namelijk deze stokbroodtas. Zie jij jezelf er al mee lopen?

Ja, dit is echt. De ontwerpers van het bekende merk Moschino hebben een heus stokbrood ontwerp bedacht voor een van hun tassen. En het is niet zomaar een stokbroodtas: het ontwerp is bijna niet van echt te onderscheiden. Hoe bedenken ze het?!

Stokbroodtas van Moschino

De stokbroodtas is gemaakt van leer, en voorzien van het Moschino logo in het goud. En zoals je misschien al aan ziet komen: daar hangt een behoorlijk prijskaartje aan. De stokbroodtas staat te koop voor 795 euro. Inderdaad, een flinke prijs voor een stokbrood ;-). 

Je koopt de stokbroodtas via de website van Moschino. En als je die website bezoekt, dan kom je al snel een ander pareltje tegen, namelijk: een tas in de vorm van een croissant. Als je meer liefhebber bent van croissantjes op de vroege morgen, dan is dat ontwerp misschien nóg beter voor jou. Wij zijn razend benieuwd wanneer we de eerste stokbrood- en croissant tassen op straat kunnen spotten. 

 

View post on Instagram
 

Beeld: Moshino

Must reads 👀