Celebs

Wow, dit is hoe Ralf Mackenbach er nu uitziet

1 van 2

"Ticketytack, click clack..." Kennen we Ralf Mackenbach nog? In 2009 deed hij voor Nederland mee aan het Junior Eurovisiesongfestival. En we admit, wij hadden een behoorlijke crush op Ralf. Ben je ben benieuwd naar hoe hij er nu uitziet? Lees snel verder!

Ralf Mackenbach then

Dit is de boy die elf jaar geleden onze harten veroverde. Hoe schattig! Wij waren vooral fan van zijn kapsel, die ook wel érg doet denken aan young Justin Bieber. Met zijn tapdance moves en het liedje Click Clack won hij het Junior Eurovisiesongfestival. Na zijn overwinning bracht hij nog een aantal nieuwe liedjes uit, zoals Over You en This is Your Party. Helaas waren deze nummers een minder groot succes dan de banger Click Clack, die jij nu waarschijnlijk de rest van de dag in jouw hoofd hebt. You're welcome ;-) Na het Junoir Eurovisiesongfestival deed Ralf Mackenbach nog mee aan het programma Sterren Dansen op het IJs en Sterren Springen. Daarnaast verscheen hij ook als jurylid in All Together Now. 

Ralf Mackenbach

Inmiddels is 25-jarige Ralf Mackenbach all grown up. En we kunnen je vertellen, hij heeft zijn good looks nog zeker niet verloren. Oeh! Ben je benieuwd naar hoe hij er tegenwoordig uitziet? Kijk snel verder! 

Bron: cosmopolitan.nl, ralfmackenbach.nl | Beeld: brunopress.nl
1 van 2
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved