Catrice Limited Edition “Expect the Unexpected”

Beauty door Redactie

Expect the Unexpected heet de collectie voor de herfst van Catrice. In deze limited edition zien we veel producten in mooie herfstkleuren en mooie donkere tinten. De herfst is een overgang tussen zomer en winter en deze overgang zien we ook terug in de collectie. Zomerse kleuren worden gecombineerd met kille kleuren van het najaar en samen zorgen ze voor een prachtige herfstlook.

Expect the Unexpected bestaat uit verschillende producten:

Contrasting Duo Eyeshadow

catrice

catrice

catrice

catrice

catrice

Bij alle vijf de eyeshadows wordt er een intersieve trendy kleur gecombineerd met een accenttint die helderheid toevoegt. Verkrijgbaar in felroze met zachtroze, paars met zacht mauve, felblauw met grijs, appelgroen met donkergroen en oker met zand. De Duo Eyeshadow kost €3,49.

Contrasting Duo Kajal

catricecatricecatrice

Door het draaimechanisme kun je heel precies lijntjes aanbrengen die je ogen laten spreken. Verkrijgbaar in de kleuren groen, blauw en roze/paars. De Duo Kajal kost €2,99.

Glossy Lipstick

catricecatricecatrice

Deze lichte semi-transparante lipstick geeft je lippen een mooie glans. De Glossy Lipstick is verkrijgbaar in de kleuren fuchsia roze, wijnrood en paars. De Glossy Lipstick kost €3,49.

Bright Blush

catrice

De blush zorgt voor een glinsterende en natuurlijke tint op de wangen. De blush is verkrijgbaar in een roze kleur. De Bright Blush kost €3,49.

Ultimate Nail Laquer

catricecatricecatricecatrice

De nagellakjes zorgen voor een finishing touch aan je look en zijn verkrijgbaar in grijsgroen, zilvergrijs, paars en fuchsia roze. De Ultimatie Nail Laquer kost €2,49.

Expect the Unexpected is in de maanden september en oktober van 2010 verkrijgbaar bij Kruidvat.

Wat vind jij van de limited edition Expect the Unexpected van Catrice?

Door Gabriella