Beauty

DIY: Marble manicure

Laats was ik aan het surfen op internet en ik kwam iets heel leuks tegen. Een kleine cursus doe-het-zelf marble manicure. Nieuwsgierig? Kijk dan snel verder!

Bij een marble manicure krijg je een heel apart patroon op je nagels door middel van verschillende kleuren nagellak. En in negen stappen heb jij zelf ook beautiful marble nails!

Stap 1:

marble

Kies drie kleurtjes nagellak. Het maakt niet uit wat voor kleurcombinatie je kiest. Gebruik geen nagellakjes die bijna op zijn.

Stap 2:

Vul een kopje met water en maak de potjes nagellak alvast open.

Stap 3:

marble

Doe een druppeltje nagellak in het water. De nagellak zal zich in het water uitbreiden dus je moet snel werken. Druppel snel het tweede kleurtje in het midden van de andere kleur en doe hetzelfde met de derde kleur.

Stap 4:

marble

Gebruik een tandenstoker om de kleurtjes te mengen. Doe dit wel snel! De nagellak zingt anders naar de bodem.

Stap 5:

marble

Dip je nagels in de nagellak. Dip ze niet recht naar beneden maar dip je vinger er schuin in zodat de hele nagel met de nagellak bedekt wordt. Er komt wel wat nagellak op de huid rond je nagel, maar dat haal je later weer weg.

Stap 6:

marble

Blaas nu op het water om de nagellak te laten drogen (ongeveer 3 seconden). Gebruik een tandenstoker om de overige nagellak uit het water te vissen en haal je vinger uit het water.

Stap 7:

marble

Herhaal deze handeling bij al je nagels.

Stap 8:

marble

Gebruik een nagellakremover om de nagellak naast je nagels weg te halen.

Stap 9:

Lak je nagels vervolgens met een topcoat zodat de marble manicure goed blijft zitten.

Ga jij een marble manicure bij jezelf proberen?

Met dank aan: modernsalon.com

Door Gabriella

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved