Learning kits van Etos

Beauty door Redactie

De make-up van de sterren ziet er altijd tip top in orde uit en dat is niet altijd even gemakkelijk te evenaren. Zij hebben namelijk 24 uur per dag, 7 dagen in de week een visagist om zich heen hangen die alles netjes aanbrengt en bijwerkt. En tsja, niet iedereen heeft daar het geld voor....

Nu introduceert Etos daarom drie learning kits: Smokin Sexy Eye, Luscious Sexy Lip en Desired Eyebrow. Op de achterkant van elke kit staat een stappenplan zodat je met gemak het gewenste glamour resultaat krijgt. En wat de kit nog fijner maakt, is dat er aan de binnenkant een handig spiegeltje zit.

Het aanbrengen van een smokey eye is een vak apart en daarom is de Smokin Sexy Eye kit een uitkomst. Naast een basis oogschaduw en kohlpotlood, zit er ook een applicator en pincet bij.

Je wenkbrauwen spelen een belangrijkere rol voor je uiterlijk dan je denkt. Ze dienen als ‘omlijsting’ van je gezicht en verdienen dus aandacht. De Desired Eyebrow kitbevat wenkbrauw wax waarmee je ze in model kunt brengen. Met een bijgevoegd kwastje en  wenkbrauwpoeder kun je de wenkbrauwen verder bijwerken. De overbodige wenkbrauwhaartjes kun je met de pincet epileren.  

De Lucious Sexy Lip kit bevat twee kleuren lippenpotlood. Na het aanbrengen van de lip basis uit de learning kit, gebruik je het penseeltje om de lipcrème aan te brengen. Als finishing touch kun je een lipgloss met een ander penseeltje aanbrengen.

De Etos Learning Kits zijn nu te koop & kosten maar € 6 per stuk.

door Danique