News

Monopoly: Disney Villians moet iedere Disney-fan in huis hebben

Monopoly komt tegenwoordig met steeds meer originele varianten. Zo introduceerde Monopoly eerder al een editie die volledig in het teken staat van honden, een editie van Friends, en een editie voor valsspelers. En daar kunnen we nu nóg een nieuwe variant aan toevoegen: Monopoly Disney Villians. Hét spel voor iedereen die fan is van Disney.

Deze variant van Monopoly is meer dan geschikt voor iedereen die fan is van Disney én niet bang is voor een pittige pot Monopoly. We hebben het hier namelijk over de ‘villians’ editie, dus: schurken. Het gaat er hier om wie het meest kwaadaardig is, en door te stelen en smerige plannen te bedenken weet te winnen. 

Monopoly Disney Villians

Kies uit met wie jij het spel gaat spelen. Je kunt in deze editie geen Micky Mouse, Assepoester of Tinkelbel zijn, want er wordt in dit spel alleen maar gespeeld met schurken. Tijd om te kiezen tussen Cruela, Scar en nog veel meer andere slechteriken. Je koopt Monopoly Disney Villians onder andere via deze website, voor 25 euro. Weer een leuke toevoeging voor tijdens de spelletjesavond!

Beeld: Hasbro

Must reads 👀