Nieuwe nagellakjes van Sally Hansen

Beauty door Redactie

Het bekende nagellakmerk Sally Hansen komt met zes nieuwe kleuren, genaamd: Clearly Quik (01 doorzichtig), Beige Beast (03, crèmekleurig), Flashy Fuchsia (14, roze), Blue Streak (12, blauw), Lightening (10, geel) en Expresso (08, mauve). Al deze kleurtjes worden onder de overkoepelde naam Insta-Dri Fast Dry nail Color verkocht.

Het is een sneldrogende nagellak, die binnen 60 seconden droogt. Erg handig voor als je even snel je nagels wilt lakken en binnen no time droog wilt hebben. Dit is trouwens maar een greep uit de hele collectie er bestaan in totaal namelijk 16 verschillende kleuren.

Wij hebben deze zes kleurtjes voor jullie getest en hebben gekeken of zij de beloftes waarmaken wat ze beloven.

“De kleuren zijn precies zoals ze er in het flesje uitzien: glanzend, mooi en haast geen kleurverschil als je het aanbrengt op je nagels. Het aanbrengen van de lak gaat erg fijn. Het potje heeft namelijk een handig kwastje dat wat platter en breder is, zodat je hele nagel in één beweging gelakt kan worden. Echt heel erg fijn! Let er wel op dat je het kwastje wat aan de rand afveegt, aangezien er erg veel lak op het kwastje zit. Eén laagje is eigenlijk al genoeg, twee lagen kan erg dik uitslaan.

Verder is de kleur mooi dekkend en blijft dik een week goed/mooi zitten zonder te hoeven bij te werken. Niet geheel onbelangrijk: de lak droogt inderdaad erg snel, iets langer dan 60 seconden en dan is de lak volledig gedroogd.

De lakjes zijn vanaf nu verkrijgbaar en kosten € 9,99. Je kunt ze onder andere bij Ici Paris XL, Douglas, DA, Kruidvat en de Etos kopen. Daarnaast kun je voor meer informatie ook op de website terecht.

Door Danique