Beauty

2true

Essence en Catrice kennen we al, maar nu is er een nieuw budget cosmeticamerk bij Kruidvat te koop: 2true.

2true heeft meer dan 150 kleuren voor nagels, lippen, ogen en gezicht. Elk seizoen richt de collectie zich op verschillende looks en trends. En dan de prijs: € 2,49 per stuk, of 3 producten voor € 5,99. Ja, alles heeft dus dezelfde prijs. Heel erg cheap dus!

De producten:

2true

Eyeshadow Dazzlers, verkrijgbaar in 14 tinten. Dit losse oogschaduwpoeder is te gebruiken als highlighter onder de wenkbrauwen, voor boven of onder de wimpers of voor rechts in de hoek van het oog.

2true

True Colour Duo Eyeshadow

2true

Eyeliner Dazzlers en Effortless Eyeliner, in een draaipen, zodat je het niet hoeft te slijpen, te koop in 15 kleuren. Daarnaast zie je een grote oogschaduw.

2true

2true

2true

Fresh Breath Lipgloss in een tubetje en Colour Quench Lipgloss, in 9 kleuren. Deze laatst gloss hebben we getest: hij voelt bij het opbrengen helaas erg plakkerig en dik aan; daarom zou je denken dat hij erg lang blijft zitten. Dit is niet het geval! Na een paar keer drinken en je lippen bewegen is de kleur er al weer af. Zonde....

Fresh Breath Lipgloss in een tubetje

Tanning Towels (set van drie): doekjes, gedrenkt in zelfbruiner. Daarnaast zie je een setje fake wimpers.

Fresh Breath Lipgloss in een tubetje

Fast Dry Colour Quick Nail Polishes zijn verkrijgbaar in vijf kleuren: Electric Blue, Citric Lime, Fuschia Pink, Warm Coral en Sunset Red. We hebben de kleur Fuschia Pink getest. Hij smeert niet heel fijn uit, maar hij is wel vrij dik zodat je aan 1 laagje genoeg hebt. Helaas 'chipt' de lak vrij snel, dus je hebt al gauw scheurtjes en deukjes erin (ook na het opbrengen van een topcoat).

-

Wij zijn zelf niet heel enthousiast over dit merk; we vinden de verpakkingen vrij goedkoop ogen (wat niet hoeft, want Catrice is bijvoorbeeld ook erg goedkoop, maar oogt niet cheap). Daarnaast doorstonden de producten de test bij ons niet helemaal. Jammer! Maar misschien zijn jouw ervaringen met 2true veel beter; vertel het ons hier!

Check www.2true.com voor meer info. Het merk vind je exclusief bij Kruidvat.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved