Food

Desserts bestellen voor de feestdagen: deze 6 opties wil je proberen

 

Het is bijna december en that means: volle buiken! De hele maand staat in het teken van etentjes en gezelligheid. Natuurlijk is onze favoriete course het nagerecht. Maar ben jij niet zo’n keukenprinses? Dan hebben wij dé oplossing: desserts bestellen. Wij hebben de lekkerste opties op een rijtje gezet. 

1. Taarten als desserts bestellen

Wanneer jij verantwoordelijk bent voor het dessert, rust er een zware taak op je. Want let’s be real: het dessert is toch waar iedereen naar uitkijkt. Pff, the pressure! Gelukkig hebben wij een tip voor je: heb je al aan een taart gedacht? Handig én groot genoeg voor meerdere eters. En die taart kun je bakken, maar óók gewoon als desserts bestellen! A piece of cake 😉 Misschien dat jouw lokale bakker wel leuke Sinterklaas- of kersttaarten maakt. 

View post on Instagram
 

 

2. Donuts als desserts bestellen

Gegarandeerd een succes. Iedereen is namelijk gek op donuts. En het leuke is: ze zijn vaak amazing gedecoreerd! Dunkin’ Donuts heeft bijvoorbeeld speciale Sinterklaas- en kerstdonuts én bezorgen aan huis… I mean, we need! Je kunt ook een paar ‘kale’ donuts bestellen. Vervolgens kan je samen de donuts finetunen met toppings die jouw favoriet zijn. Kost iets meer moeite, maar is wel gezellig!

View post on Instagram
 

 

3. Pizza’s als desserts bestellen

Oké, admit it, we hebben allemaal weleens een pizza als ontbijt gegeten na een avondje stappen. Guilty! Maar wat dacht je van een pizza als nagerecht? En dan bedoelen we niet die pizza met salami, maar een zoete pizza. Restaurant Toni Loco in Amsterdam heeft een speciale Sinterklaas pizza gemaakt. Wow! De pizza is belegd met speculaas, verse mascarpone, cranberry’s, salted caramel saus en een sesam korst. Je kan de pizza bestellen tussen 30 november en 6 december. 

desserts bestellen

 

4. Milkshakes als desserts bestellen

De milkshakes van The Butcher heb je vast en zeker weleens voorbij zien komen op Instagram. Ze zijn namelijk erg fotogeniek. Hóe leuk is het wanneer jij straks een feestelijke milkshake op tafel kan zetten! The Butcher heeft speciaal voor Sinterklaas een limited edition milkshake. Je kunt deze bestellen t/m 6 december. Proost!

View post on Instagram
 

 

 

5. IJsjes als desserts bestellen

Wanneer je denkt aan desserts, denk je aan ijs. Wist je dat je dit ook heel makkelijk kunt bestellen? Er is namelijk een ijswinkel. Je hebt hier keuze uit potten Ben & Jerry’s en Magnum. Maar ook voor een classic raketje kun je er terecht. Misschien niet súper spectaculair maar je kunt altijd nog sterretjes in een pot ijs steken om het op te leuken. Scream for ice cream!

View post on Instagram
 

 

 

6. Wijnen als desserts bestellen

Na een avondje gezellig tafelen is er niets fijner dan het af te sluiten met een borrel. En we hebben amazing nieuws: hier kun je een fles rosé of wijn bestellen die door de brievenbus past. Wait, what?! Je leest het goed: deze fles is zó plat dat hij gewoon door de brievenbus kan. I-de-aal! Cin cin op een geslaagde avond.

View post on Instagram
 

 

En ben je nog niet geslaagd voor Sinterklaas cadeautjes? Dan hebben wij hier nog wat tips voor je. 

Beeld: iStock.com, Toni Loco

Must reads 👀