Films & Series

Finally: Temptation Island 2020 is begonnen en dit seizoen voorspelt héél veel drama

Na maanden wachten is het dan ein-de-lijk zo ver: de eerste twee afleveringen van Temptation Island 2020 staan online! Dat dit verse seizoen drama in paradise heel anders gaat worden dan de vorige seizoenen, dat is al duidelijk. Cosmopolitan vroeg presentatrice Monica Geuze het hemd van het lijf over waaróm dit seizoen het beste wordt so far

Temptation Island 2020: Love Or Leave staat op Videoland

Hoewel wij stiekem al héél blij werden van de eerste twee afleveringen die je nú op Videoland kunt kijken, zullen wij natuurlijk niet spoilen hoe het de kandidaten is vergaan. Dikke kans dat jij nog moet kijken natuurlijk! Maar Temptation-host Monica Geuze heeft in gesprek met Cosmopolitan al wel verklapt wat er dit seizoen nou zo bijzonder is aan de realityshow. “Ik denk dat ik wel kan stellen dat als je zin hebt in drama… je niet teleur wordt gesteld!” Dat klinkt al super goed! Juicy. Ook legt ze uit wat Temptation Island: Love or Leave zo anders maakt dan de ‘gewone’ Temptation Island. “Het grootste verschil is dat de koppels die meedoen elkaar echt de vrijheid geven om te daten met anderen, in plaats van dat ze elkaar expliciet regels opleggen. Het gaat meer over de ontwikkeling van het individu en hoe je dat toepast op je relatie.” Nou, dat klinkt veelbelovend als je het ons vraagt.

View post on Instagram
 

Een braaf seizoen Temptation Island 2020: Love or Leave?

Vorige week presenteerden wij jullie al alle verleiders en verleidsters van Temptation Island 2020, maar eigenlijk mogen we ze zo niet meer noemen, vertelt presentator Kaj Gorgels. “Nee, de singles zijn geen verleiders en zo etaleren ze  zich ook niet. Zij zijn op zoek naar de liefde en staan open voor iets serieuzers. Maar om het nu ’braver’ te noemen? Als je puur reality-technisch kijkt gebeurt er ontzettend veel. Alle vier de koppels hebben hun eigen verhaallijntjes; bij allemaal gebeurt iets anders.” Oh, oh, bring the popcorn! Monica weet inmiddels al met wie ze op de bank gaat ploffen om naar haar eigen presentatie-skills te kijken. “Ik had hele leuke georganiseerde avondjes in mijn hoofd, maar dat kan met alle maatregelen momenteel natuurlijk niet. Het zal dus gezellig samen met Robbert worden!”

View post on Instagram
 

Bron: Cosmopolitan

Must reads 👀