Lifestyle

Vriendschap verbreken? Scary maar deze tekenen vertellen je dat het tijd is

Het idee van een vriendschap verbreken is super scary. Want, jullie waren natuurlijk niet voor niks ooit vrienden. Als je merkt dat je je bijvoorbeeld vaak rot voelt, dan kan een vriendschap verbreken juist a good thing zijn. Lees je mee? 

Het hebben van vrienden is een van de mooiste dingen die er zijn. Want, vriendschappen geven je zo ontzettend veel. Alleen, soms voel je dat vriendschappen op zijn. Oei. Ben je bijvoorbeeld supersnel geïrriteerd of voel je je vaak rot door je vrienden? Dan kan het zomaar eens de hoogste tijd zijn om de vriendschap te beïndigen. Hoe weet je nou wanneer het tijd is om te stoppen met een friendship? Girlscene to the rescure. Want, deze 4 tekens vertellen jou dat je misschien beter geen vrienden meer kan zijn. 

Vriendschap verbreken? Deze 4 tekenen vertellen je dat het tijd is

Vriendschap verbreken? Deze 4 tekens vertellen je dat het tijd is​

1. Veel ruzies

Als het goed is maken jouw vrienden je leven more fun. Yay. Natuurlijk komen ruzies in de beste vriendschappen voor. Alleen, als er altijd irritaties of ruzies zijn, dan is dat bad news. Het is de bedoeling dat je het gezellig hebt met vrienden en je je daardoor blij wordt. Je weet wel, een happy feeling. Voel jij je vaak down door vrienden? Hebben jullie vaak ruzies en irritaties? Hate to burst your bubble. Het time to say goodbye. Yes, hiermee bedoelen wij dus dat het misschien beter is om de vriendschap te verbreken

2. Moeite doen

Ook tussen vrienden is het superbelangrijk dat de moeite van twee kanten komt. Yes really. Natuurlijk kan het eens voorkomen dat jij meer effort in de vriendschap steekt dan je bestie. This is fine. Alleen mag het natuurlijk niet altijd zo zijn. Want, moeite dat moet dus van twee kanten komen. Merk je dat jouw vrienden je voor lief nemen? Our best advice: Praat erover. Merk je dat jouw vrienden nog steeds geen moeite doen? Nou, it’s time to let go honey a.ka. vriendschap verbreken dus. 

3. Geforceerd 

Soms ben je al jaren vrienden, maar merk je dat je eigenlijk niks meer gemeen hebt. Dit is heel normaal, want obviously verander je als persoon supervaak. Sommige besties veranderen met je mee en tussen andere ontstaat er misschien een kloof. Onthoud: lang vrienden zijn, moet nooit dé reden zijn van jullie vriendschap. Een vriendschap hoef je namelijk nooit te forceren. Dus, als het op is, dan is het op and that’s fine too. 

4. Geen zin 

Oké, nu je ouder wordt heb je steeds minder tijd om met vrienden te chillen. Daarom maak je misschien voor de ene vriend wat meer tijd dan voor de ander. Merk je dat je tegen een vriend altijd nee zegt, terwijl je eigenlijk wel tijd hebt om te chillen? Dan kan dit een teken zijn dat het tijd is om te stoppen met de vriendschap. Why? Nou, vrienden moeten je een happy gevoel geven remember? Als je iedere keer liever andere dingen doet, dan kun je je afvragen of je wel echt vrienden wil zijn. 

Een vriendschap verbreken kan scary zijn. Je wil natuurlijk wel graag vrienden overhouden om leuke dingen mee te doen. Want, het idee van nieuwe vrienden maken is super spannend. Well actually it is not. Waarom het niet spannend is? Nou, check deze tips maar. Wedden dat je binnen no-time nieuwe vrienden hebt?! 

Bron: NSMBLBeeld: iStock

Must reads 👀