News

‘Is het een stel of familie?’ Siblings or dating is hét Instagramspel dat jij wilt spelen

Soms zie je twee mensen samen en vraag je je af: is dat nou een stel, of familie? Inschatten wat de relatie tussen twee mensen is kan nog best wel lastig zijn. Maar het is wel leuk om te doen. Eens? Dan is het Instagramspel ‘Siblings or dating’ een spel dat jij uit moet proberen. Eens even zien hoe goed jij mensen in kunt schatten op basis van een foto.

Nu we veel thuis zitten hebben we allemaal zeëen van tijd over. En die tijd kun je nu goed besteden aan een nieuw spel. Op het Instagramaccount @siblingsordating worden dagelijks foto’s geplaatst van twee mensen. Maar aan jou de vraag: zijn de personen die je ziet broer of zus, of zijn ze een stel?

Siblings or dating spel op Instagram

Je kunt nu dus niet meer mensen kijken en gokken terwijl je op een terrasje zit, maar dit spel op Instagram vinden wij in ieder geval een hele goede vervanger. Je krijgt allereerst de foto in beeld van twee personen. In je hoofd mag je nadenken: broer en zus of een stel? En als je je keuze hebt gemaakt, dan mag je pas naar rechts swipen voor het antwoord. En niet valsspelen he ;-)!

Hieronder alvast een kleine greep uit de posts op het account van @siblingsordating:

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Bron: InstagramBeeld: iStock

Must reads 👀