Fashion

Oeh la la: dit zijn onze Hunkemöller Black Friday 2020 favourites

Woehoe! Het is bijna Black Friday en dat betekent mega korting op bijna alles. We like that. Waar wij tijdens Black Friday 2020 sowieso gaan shoppen is natuurlijk de Hunkemöller. Want, zeg nu zelf: lingerie met discount kopen? Yes please, take our money. 

Met een nieuw lingeriesetje zit je natuurlijk altijd goed. Want pretty ondergoed, dat staat gelijk aan een zelfverzekerd gevoel. And don’t we all love that? Daarom zijn wij zo blij, dat we tijdens Black Friday flink kunnen inslaan bij de Hunkemöller. Yay. Alleen, is er online zóveel keuze. Dus, om je alvast een handje op weg te helpen zijn dit onze Hunkemöller Black Friday favourites.

Dit zijn onze Hunkemöller Black Friday favourites

Hunkemöller Black Friday ♥ Pyjama’s 
Pyjama’s heb je in allerlei soorten. Bij Hunkemöller Black Friday shop je de meest sexy, maar ook de meest comfy Pyjama’s met korting. Yay. Want, life is better in pajamas.

 

Hunkemöller Black Friday ♥ Slips 
Of je nu op zoek bent naar sexy strings om het spannend te houden, of graag je alledaagse collectie graag wilt aanvullen bij Hunkemöller zit je aan het goede adres. Van basiskleuren zoals zwarte en witte slips, tot net even anders in felle kleuren en mooie details. Hier shop je onze favourites

 

Hunkemöller Black Friday ♥ BH’s 
Wij vrouwen weten als geen ander hoe bevrijdend het kan zijn om even geen bh te dragen. It feels amazing. Tijdens de momenten dat je wel graag een bh aan wil, is het natuurlijk het chillst als je deze ook echt mooi vindt. Dus, kies je voor een kant bh’tje zonder vulling, of houd je liever van een goede push-up. We love it all. 

 

Hunkemöller Black Friday ♥ Sport
Een mooie sportoutfit kan ervoor zorgen dat je opeens alle motivatie vindt om een echte fitgirl te worden. Daarom hebben wij de leukste sportkleding van de Hunkemöller op een rijtje gezet. Wedden dat jij fleek in de sportschool staat? You are welcome. 

 

Ben je benieuwd welke winkels er nog meer mee doen met Black Friday 2020? Hier hebben we een overzicht voor je gemaakt. 

Beeld: iStock

Must reads 👀