Kerstcollectie Yves Rocher 2010

Beauty door Redactie

Yves Rocher komt deze kerst 2010 met een betoverende make-upcollectie. Betoverend, vanwege de glinsterende en glanzende producten.

De nieuwe limited edition kerstcollectie van Yves Rocher heet ‘Feuille de Givre’ en is geïnspireerd door winterse sferen, met name door ijskristallen.

Op elk product zie je bevroren takjes terug, waardoor de producten een mooi geheel vormen. We zien matte en glanzende metaaltinten en de texturen verschillen van zacht tot intens en van dekkend tot luchtig.

Yves Rocher

De Feuille de Givre kerstcollectie van Yves Rocher.

Yves Rocher

Waar bestaat de kerstcollectie Feuille de Givre van Yves Rocher uit?
De collectie bestaat uit een lipgloss in vijf kleuren, vier kleuren nagellak, een metallic oogschaduwpalet, bodyglitter voor lichaam en gezicht, glittermascara, duo oogpotloden, compactpoeder met glansdeeltjes en een romige vloeibare oogschaduw verkrijgbaar in twee tinten.

Lipgloss met spiegeltje - € 7,90
Verkrijgbaar in 5 kleuren:
- Marron glacé
- Rouge velours
- Argent rosé
- Rose nude
- Or givré

yves rocher lipgloss

Wij hebben de lipgloss van Yves Rocher getest in de kleur Rouge velours. De kleur is neutraal en de gloss heeft in daglicht een hoog glanseffect. Hij smeert lekker weg, ruikt goed en laat geen nare smaak achter. Hij voelt niet plakkerig aan. Minpuntje wat betreft het uiterlijk, is dat we het geleverde spiegeltje niet kunnen bevestigen aan de lipgloss. Deze lijkt het gaatje te missen.

Duo oogpotloden - € 5,90
Verkrijgbaar in 2 varianten:
- Blue ardoise & Griss taupe
- Vert de gris & Argent

yves rocher duo oogpotloden

Ideaal aan dit oogpotlood is dat elk potlood twee kleuren heeft aan elk uiteinde, zo heb je met 1 oogpotlood dus altijd twee kleuren op zak! Houd het overdag eenvoudig met één kleur, en spice it up s’ avonds met twee kleuren. Bijvoorbeeld het zilveren potlood in de binnenste ooghoek en de bruine kleur als lijntje op het ooglid. Het potlood is zacht en tekent daardoor gemakkelijk een subtiel lijntje.

Yves rocher poeder

Compactpoeder met glansdeeltjes - € 14,90
Alleen verkrijgbaar in de kleur Beige rosé. In de Yves Rocher compactpoeder zitten parelmoerdeeltjes die zorgen voor een licht glans op de huid. Het poeder is geschikt voor ieder huidtype.

Het poederdoosje heeft geen spiegeltje aan de binnenkant maar wel een mooie print, in de poeder gedrukt en op de verpakking. Het zijn bevroren takjes. Het poeder is niet te zien op foto. Het laat een bijna-transparant poederlaagje achter met kleine glansdeeltjes. Pluspunt: het poeder ruikt lekker!

Geur
Net als het poeder ruiken de producten van de Yves Rocher kerstcollectie prettig. Niet geurloos maar ook niet sterk. Heel subtiel, naar de geur van huidverzorging. Jammie! Daar scoren ze punten mee.

Limited Edition
Deze collectie bevat limited edition items, dat betekent dat ze helaas maar tijdelijk en in beperkte oplage verkrijgbaar zijn.

Meer zien en meer weten over de collectie? De kerstmake-up Feuille de Givre is vanaf november 2010 verkrijgbaar in Yves Rocher filialen en te bestellen op www.yvesrocher.nl.

Tut jij je graag extra feestelijk op tijdens de feestdagen?

Door Marjolein