OPI Burlesque nagellak

Beauty door Redactie

OPI heeft in samenwerking met Sony Pictures een nieuwe nagellaklijn op de markt gebracht. De inspiratie komt uit de film ‘Burlesque’. “

De kleuren zijn rechtstreeks afgeleid van de majestueuze glamour, over-the-top kostuums en de oogverblindende showelementen” aldus OPI.

OPI OPI

OPI OPI

En dat betekent dus heel veel glitter! Er zijn wel twaalf nieuwe lakjes die gewijd zijn aan de nieuwe film van Cher en Christina Aguilera. Er zijn er zes die alleen glitters hebben, zo is er bijvoorbeeld één met alleen maar gouden glitters, maar ook één met een mix van kleurtjes. Daarnaast zijn er ook nog zes knalkleuren met een subtiel glimmertje.

OPI

In de film speelt Christina Aguilera, Ali, haar eerste hoofdrol. Ze vertrekt naar Los Angeles om al haar problemen achter zich te laten en een nieuw leven te beginnen. Dan komt ze terecht bij een Burlesque club die op het randje van faillissement is.  Ali doet haar uiterste best om een plekje op het podium te krijgen en als de eigenaresse hoort dat ze geweldig kan zingen zet ze haar direct in het middelpunt. Maar wat ze niet verwacht is dat Ali uitgroeit tot een enorme publiekstrekker, en daar wil iedereen natuurlijk van profiteren… De film is in Nederland vanaf 16 december te zien.

De trailer van de film:

 

Ben je al helemaal geïnspireerd door de Burlesque look? Je kunt de OPI lakjes vanaf november kopen bij de betere drogist. De adviesprijs is €13,95.

Wat vind jij van de combinatie film & nagellak?

Door Marit