Bourjois Christmas Surprise collectie

Beauty door Redactie

Om het nieuwe jaar mooi in én uit te luiden, heeft het cosmeticamerk Bourjois een speelse en elegante make-up collectie uitgebracht. De collectie Christmas Surprise staat geheel in het teken van de feestdagen.

De Christmas Surprise Bourjois 2010 collectie bestaat uit:
-       Trio Smokey Eyes Gold Smoking
-       Liner Feutre Ultra Black
-       Mascara Volume Clubbing Ultra Black
-       Sweet Kiss Praline Distingue
-       Effect 3D Max Bruno
-       So Laque Ultra Shine Violine Chic
-       So Laque Ultra Shine Cerise Noire
-       Touche Illuminatrice Rose Universel
-       Spray Paillete

christmas surprise 2010 bourjois

De gehele Christmas Surprise Bourjois 2010 collectie.

Girlscene heeft twee producten uit de Bourjois Christmas Surprise 2010 voor je uitgetest, het Trio Smokey Eyes Gold Smoking oogschaduwpalet en de So Laque Ultra Shine in Violine Chic nagellak.

christmas surprise 2010 bourjois

Het Trio Smokey Eyes Gold Smoking oogschaduwpalet:
Het is een palet bestaande uit 3 kleuren. De kleuren parelmoerwit, kopergoud en intens zwart. In de kleur zwart zitten voor het eerst in de Bourjois geschiedenis echte vergulde pailletjes. De kleuren parelmoer en kopergoud hebben een mooie glans!

Je kunt de drie kleuren gebruiken voor een mooie bronzen smokey eye. De kleur parelmoer leent zich naast een highlight onder de wenkrbauw, ook goed voor de jukbeenderen en het binnenste hoekje van de oog. Daarmee vergroot je je blik en krijg je een frisse look.

Ik vind de kleuren erg mooi. De kleuren heb ik om mijn hand in de vorm van swatches aangebracht. Je ziet een goede pigmentie! Tevens kun je ze ook nat aanbrengen, voor een nog rijkere kleur. Voordeel is dat je kunt spelen met de kleuren, en je ze naast het trio ook individueel kunt gebruiken.

Het Trio Smokey Eyes Gold Smoking oogschaduwpalet van Bourjois kost € 11,90.

christmas surprise 2010 bourjois

So Lague Ultra Shine Violine Chic nagellak:
Bourjois heeft 2 nagellaken toegevoegd aan de Christmas Surprise kerstcollectie. Dat zijn de kleuren Violine Chic en Cerise Noire.

Aan mij de eer om de kleur Violine Chic te testen. Hij bedekt mijn nagels goed, maar heeft voor de mooi wellicht twee dunne laagjes nodig. De kleur is een soort bosvruchten rood. Een erg mooie, diepe en glanzende kleur. Heel vrouwelijk! Het kwastje is soepel en smeert gemakkelijk weg. Een absolute aanrader!

De So Laque Ultra Shine Violine Chic nagellak van Bourjois kost € 8,50.

christmas surprise 2010 bourjois

De Christmas Surprise 2010 kerstcollectie van Bourjois ligt vanaf nu in de winkels! Bezoek de website voor meer informatie: www.bourjois.nl.

Pak jij graag uit met make-up tijdens de kerstdagen?

Door Marjolein